Serengeti zonnebrillen: Luxueus zicht, rijke geschiedenis
Serengeti zonnebrillen: Luxueus zicht, rijke geschiedenis

JetServiceNL Special: Serengeti zonnebrillen: Een iconische reis door tijd en technologie

JetServiceNL Special: Serengeti zonnebrillen: Een iconische reis door tijd en technologie

Geschreven door: JetServiceNL Sales Team - 25 september 2024

Serengeti, een naam die synoniem staat voor luxe, kwaliteit en innovatie in de wereld van zonnebrillen. Maar wat maakt deze brillen zo bijzonder? Serengeti, een merk dat meer is dan alleen een modeaccessoire.

De oorsprong van Serengeti kan worden teruggevoerd naar het einde van de 19e eeuw, toen Corning, de latere fabrikant van Serengeti, een versterkt glas patenteerde voor gebruik in spoorwegseinlampen. Dit glas was bestand tegen extreme hitte en vormde de basis voor de innovatieve lenzen die we vandaag de dag in Serengeti zonnebrillen aantreffen.

De geboorte van een iconisch merk

In de jaren '80 vond een ware revolutie plaats in de wereld van oogzorg. Corning ontwikkelde het Spectral Control filter, een technologie die het mogelijk maakte om de kleuren en het contrast van het licht op een natuurlijke manier te versterken. Dit filter, in combinatie met hoogwaardige materialen, vormde de basis voor de eerste Serengeti zonnebrillen.

Serengeti zonnebrillen werden al snel populair onder piloten en chauffeurs, die de brillen waardeerden vanwege hun vermogen om de ogen te beschermen tegen verblinding en vermoeidheid. In 1982 werden de Serengeti zonnebrillen zelfs opgenomen in de Fortune Magazine lijst van de top 100 beste producten in Amerika.

Serengeti en luxe

Serengeti zonnebrillen worden vaak geassocieerd met luxe. En dat is niet zonder reden. De combinatie van hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en tijdloos design maakt van Serengeti een echt luxemerk.

Het bezit van een Serengeti zonnebril is meer dan alleen het dragen van een accessoire. Het is een statement over stijl, smaak en waardering voor kwaliteit. Serengeti zonnebrillen worden gedragen door mensen die het beste willen en die oog hebben voor detail.

Serengeti zonnebrillen zijn vaak te vinden in de collecties van beroemdheden en invloedrijke personen.


Prive jet naar

Modellen en innovatie

Serengeti biedt een breed scala aan modellen, van klassieke pilotenbrillen tot moderne, sportieve ontwerpen. Elk model is voorzien van de kenmerkende Serengeti lenzen, die zorgen voor een ongeëvenaard zicht en comfort. Serengeti lenzen zijn voorzien van verschillende innovatieve technologieën, zoals Photochromic, Polarized en Non-Polarized. Serengeti gebruikt hoogwaardige materialen, zoals titanium en Italiaans acetaat, voor de productie van hun brillen en kokers.

Conclusie

Serengeti zonnebrillen zijn meer dan alleen een modeaccessoire. Ze zijn het resultaat van jarenlange innovatie en vakmanschap. De combinatie van een rijke geschiedenis, geavanceerde technologie en een tijdloos design maakt Serengeti tot een iconisch merk. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle zonnebril voor dagelijks gebruik of een hoogwaardige bril voor sportieve activiteiten, Serengeti heeft voor ieder wat wils.